Hopp til hovedinnhold
Bilde. Isbjørnføtter sett fra undersiden hav gjennomsiktig havis.

Utlysning: Isbjørnens Forfattercamp – siste runde

Kurs og kompetanse

Er du profesjonell manusforfatter eller skrivende regissør med realiserte film- eller TV-manus bak deg? Ønsker du å utvikle og forbedre skriveferdighetene dine gjennom et fellesskap med 15 kollegaer? Da bør du søke om få delta på Isbjørnens Forfattercamp i november og desember 2024. Søknadsfrist: 2. oktober kl. 12.

Tid og sted

Tid: Onsdag 6. november - Onsdag 11. desember

Sted: Lysebu, Oslo

Søknadsfrist: 2. oktober kl. 12.

 

Isbjørnens forfattercamp har blitt arrangert to ganger tidligere i Oslo, høst/vinter 2023 og våren 2024 og denne tredje runden er foreløpig den siste. Workshopen er også tre ganger tidligere vært holdt i Danmark for nordiske deltakere, men blir altså nå tilbudt eksklusivt for norske manusforfattere og skrivende regissører.Tanken bak workshopen er å fokusere på personlig faglig utvikling. Deltakerne oppfordres til å bryte egne grenser som forfattere. Forløpet tar sikte på å etterlate deltakerne med nye ideer, nye metoder og kanskje nye samarbeidspartnere. Det blir presentert nye skriveøvelser og det invitere en rekke personer med ulik faglig bakgrunn som kan bidra med kunnskap og refleksjon.

Kurset består av 2 workshops. Den første delen vil bli avholdt fra onsdag den 6. november kl. 15.00 til søndag 10. november kl. 14.00. Den andre og siste delen fra søndag den 8. desember til onsdag den 11. desember.

Dagene vil vanligvis bli delt mellom med skriveøvelser, diskusjoner og gjesteforelesninger.Les mer om workshopen og hvordan du kan søke her. Søknadsfrist: 2. oktober kl. 12.

Prosjektets samarbeidspartnere er:

Nordisk Film Fonden, Høyskolen Kristiania, Fondet for dansk-norsk samarbeid, Norsk filminstitutt, Dramatikerforbundet.

Kontaktpersoner

Ansatte i NFI Rune Tellefsen foto david malmbekk NFI 2

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap

Ansatte i NFI Jakob Berg foto david malmbekk NFI 2

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver